duminică, 8 august 2010

Cugetari

6 comentarii:

 1. cat de sensibil. imi vine sa plang.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. minunat ca intotdeauna:*

  RăspundețiȘtergere
 4. hei...ce mai faci?nici un semn de viata nimic?ma faci sa cred ca m-ai uitat complet?oare asa e?pup pt tn si ingerasul tau...app,ingerasul meu il mai ai?

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie.
  Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri.
  Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca.
  Daca primesti ceva, da mai departe.
  Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz.
  Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge.
  Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci.
  Daca devii celebru, ramai modest.
  Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii.
  Daca faci o observatie, nu jigni.

  RăspundețiȘtergere